top of page

INGUNNS HAGE

Ingunnshage er en privat eiendom med en vakker norsk hage som av og til er åpen for publikum. 

«En hage med stemning, sanselig opplevelse og sjelefred», skal vi tro noen av mine tidligere gjester. Er du på Instagram kan det være inspirerende å se bilder fra ; Ingunnshage.

 

Etablering av hagen startet da huset ble bygget i 2002 og har de siste årene utviklet seg til å bli en inspirerende hage med ulike rom og soner. Den er ca  2,5 mål stor, landlig og herskapelig og ligger midt i hjertet av idylliske Brunlanes.

 

Min filosofi er tanken om å dele hageglede med dedikerte  gjester og jeg gir av min kunnskap og erfaring når du kommer på besøk. Ta deg tid til en vandring i hagen, få inspirasjon til ulike hagerom og besøk den lille drivhusbutikken som er forbeholdt hagegjestene. Du vil garantert la deg begeistre av hagestemningen på en solfylt sommerdag. 

 

Den varierte hagen inneholder bla paviljong og pergola, soldekk, «palmehus», skyggehage  og vannspeil. Blomstringen varierer vakkert fra mai til juni og videre til juli og er verdt et besøk flere ganger i sesongen om man ønsker at sommerdagen skal bli en annerledes vakker dag!

 

Av og til er det ulike arrangementer/konserter i hagen og dette annonseres via min hjemmeside på www.ingunnshage.no  samt på facebook og instagram.

I tillegg er «det lille galleri» åpent i gårdstunet der lokale kunstnere stiller ut sine bilder i åpningstiden. 

 

Resten av året jobber jeg med konsulent tjeneste innen hage og interiør og utfører oppdrag fra store gårder til bolighager, hytter og terrasser som alle har behov for en planlegging og endring i uterommet. Ta gjerne kontakt for en avtale eller forespørsel på ingunnshage@gmail.com 

 

Er du medlem av en forening eller organisasjon kan du forespørre om gruppebesøk med omvisning utenom åpningstider. Dette kan være en fin sommeravslutning med jobben eller i hagelaget og jeg samarbeider med Brunvall gård som kombinerer hagebesøk med et et måltid på tunet over gjerde for Ingunnshage.

 

Ta med deg en venn til Brunlanes og åpen hage i kombinasjon med andre severdigheter blant Åkerkvinnenes mange vakre opplevelser! 

åkerkvinnene 18.jpg

KONTAKTINFORMASJON

åkerkvinnene 16.jpg

Ingunn Anvik

Hummerbakkveien 247

3294 Stavern

Tlf: +47 480 51 097

Org nr: 921985363

Instagram

www.ingunnshage.no 

image001.jpg

BILDER FRA INGUNNSHAGE

bottom of page