top of page

Lillavendel 

Velkommen til   Lillavendel Landhandel og kafè og Søndersrød gård!

 

På Søndersrød gård, i hjertet av Brunlanes bor vi;  Guro Rimstad og Henrik Berg. Gården vår ligger i et av Norges tidligste grønnsaksområder. Her er det mye sol og god jord som gjør grønnsakene fulle av smak.  Henrik driver gården, og Guro har åpnet landhandel i det gamle verkstedet. Her finner dere gårdens grønnsaker, gårdens egne hudpleieprodukter,  gode norske matskatter og spennende interiørvarer. 

 

Lillavendel er også navnet på en serie naturlig hudpleie, soyalys og duftoljer. Derfor møtes du alltid av fantastiske lukter når du kommer inn.  Her kan du finne dine egne favoritter og bli kjent med såper og kremer som er laget på gården - ofte med norske råvarer fra naturen rundt oss. 

 

Sommeren 2021 åpner Kafè Lillavendel. Her kan du nyte god kaffe, en is eller bare sitte og se ut over jorder og hav. Utsikten gir ro. 

 

Gården vår skal være en god opplevelse. Alpakkaene Stella, Frøya og Embla sørger for at smilet kommer fram. De herlige dyrene møter dere med nysgjerrighet og vennlighet. De er like glad i å se på deg som du er i å se på dem. 

 

Velkommen til gården - velkommen til oss! 

åkerkvinnene 25.jpg

KONTAKTINFORMASJON

åkerkvinnene 26.jpg

Helgeroveien 1104
3295 Helgeroa


+4797631676

Instagram

https://lillavendel.no

2.png

BILDER FRA lillavendel

bottom of page