top of page

SKJÆRGÅRDSHAGEN

Det har vært lenge vært et mål og en drøm for Camilla Anvik å etablere en drift på gården som har fokus på å gi mennesker en verdifull opplevelse med natur, historikk og økologiske perspektiver i idylliske Brunlanes. Et område der det gjennom generasjoner har vært dyrket tidlig-grønnsaker.

Å dyrke økologiske grønnsaker og snittblomster er starten på en større reise på gården. Når man går i skjærgårdshagen skal man føle fred og lykke. Hagen er en pågående prosess og det samme er gården.

 

Camilla Anvik er født og oppvokst I Brunlanes. Hun er gift med Jan-Henrik Hansen, og sammen har de tre barn, Emily, Kristian og Christopher. Til daglig jobber hun som trafikkplanlegger og metrologiobservatør i kontrolltårnet på Oslo Lufthavn. Der kontrollerer hun logistikk av fly på bakken og observerer og sender værmeldinger. Hun sitter også i styret og risiko-revisjonsutvalget i Larvikbanken.  

Camilla er svært opptatt av hest, hund, hage og mat. I arbeidet med Stall Anvik deltar Camilla aktivt i Gründernettverket i Vestfold og Telemark. 

Camillas lidenskap til hest og ridning har også blitt en livsstil for familien. Å drive med hest har lært henne å ta ansvar, jobbe hardt og å ha kjærlighet og respekt for dyrene. Interessen førte henne til England for ridning og skole. Denne opplevelsen gjorde Camilla ytterligere interessert i den engelske hagekulturen. Hage og blomster er også en interesse som har gått i arv fra hennes oldemor, mormor og mor. 

Det er en fryd å dyrke og tilberede sine egne grønnsaker pyntet med blomster fra egen hage. Det gir en spesiell mening å lage mat etter årstidene.

åkerkvinnene 13.jpg

KONTAKTINFORMASJON

åkerkvinnene 15.jpg

Helgeroaveien 1012

3267 Larvik

 

Åpent kun etter avtale,

eller annonserte datoer.

Instagram

www.stallanvik.no

stallanvik.png

BILDER FRA SKJÆRGÅRDSHAGEN

bottom of page