top of page

SKJÆRGÅRDSHAGEN

Det har vært lenge vært et mål og en drøm for Camilla Anvik å etablere en drift på gården som har fokus på å gi mennesker en verdifull opplevelse med natur, historikk og økologiske perspektiver i idylliske Brunlanes. Et område der det gjennom generasjoner har vært dyrket tidlig-grønnsaker.

Å dyrke økologiske grønnsaker og snittblomster er starten på en større reise på gården. Når man går i skjærgårdshagen skal man føle fred og lykke. Hagen er en pågående prosess og det samme er gården.

 

Camilla Anvik er født og oppvokst I Brunlanes. Hun er gift med Jan-Henrik Hansen, og sammen har de tre barn, Emily, Kristian og Christopher. Til daglig jobber hun som trafikkplanlegger og metrologiobservatør i kontrolltårnet på Oslo Lufthavn. Der kontrollerer hun logistikk av fly på bakken og observerer og sender værmeldinger. Hun sitter også i styret og risiko-revisjonsutvalget i Larvikbanken.  

Camilla er svært opptatt av hest, hund, hage og mat. I arbeidet med Stall Anvik deltar Camilla aktivt i Gründernettverket i Vestfold og Telemark. 

Camillas lidenskap til hest og ridning har også blitt en livsstil for familien. Å drive med hest har lært henne å ta ansvar, jobbe hardt og å ha kjærlighet og respekt for dyrene. Interessen førte henne til England for ridning og skole. Denne opplevelsen gjorde Camilla ytterligere interessert i den engelske hagekulturen. Hage og blomster er også en interesse som har gått i arv fra hennes oldemor, mormor og mor. 

Det er en fryd å dyrke og tilberede sine egne grønnsaker pyntet med blomster fra egen hage. Det gir en spesiell mening å lage mat etter årstidene.

åkerkvinnene 13.jpg

KONTAKTINFORMASJON

åkerkvinnene 15.jpg

Helgeroaveien 1012

3267 Larvik

 

Åpent kun etter avtale,

eller annonserte datoer.

Instagram

www.stallanvik.no

stallanvik.png

BILDER FRA SKJÆRGÅRDSHAGEN

press to zoom

press to zoom
1/1
bottom of page